İZMİR / ÇİĞLİ - Büyükçiğli İlkokulu

Büyükçiğli İlkokulu

Adres
KÖYİÇİ MAH. KÖYİÇİ CAD. A BLOK SİTESİ BÜYÜK ÇİĞLİ İLKOKULU BLOK NO 2 ÇİĞLİ / İZMİR
Vizyon
Sunduğu eğitim-öğretimle; sorgulayan,eleştirel düşünen, bilgi, beceri, davranış ve tutumları ile fark edilen bireyler yetiştirerek, ülkemizin nitelikli insan kaynağının oluşturulmasında katkısı olan uluslar arası düzeyde tanınmış bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ulusal ve evrensel değerler temelinde, sorgulamaya dayalı ezbersiz eğitim ile edindiği bilgiyi tutum, davranış ve beceriye dönüştürmüş bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1852
Öğretim Şekli :İLKOKUL-NORMAL EĞİTİM---- OKUL ÖNCESİ-İKİLİ ÖĞRETİM (Sabahçı-Öğleci)
İzban, otobüs,minibüs
Köyiçi Mahallesi 8072 sok. NO: 2 Çiğli İZMİR
Çiğli ilçesinin tam merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ kapsamında öğrencilerimize geleneksel oyunlarımız öğretilmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda,Beslenme Dostu Okul Projesi, eTwining projeleri yürütülmektedir. Ayrıca Okulumuz Temiz Projesi kapsamında, Temiz Okul Belgemiz, Sıfır Atık Projesi Kapsamında belgemiz, Beyaz Bayrak Projesi Kapsamında belge alınarak , projelerimiz sürdürülmektedir.